Günlüğünüz varsayılan olarak yalnızca size açıktır, ancak herkese açık hale getirip diğer kullanıcılarla paylaşabilirsiniz.
Tek bir işlemi paylaşmak için işlemi açıp "Paylaş" düğmesine tıklamanız yeterlidir.
Ya da herkese açık profili etkinleştirebilirsiniz. Bu bir tür kartvizittir; hangi verileri gösterip hangilerini gizleyeceğinizi kendiniz belirlersiniz.